Virtuális kör-betekintőJárja körbe a Sétaút látványosságait a számítógépe előtt ülve! Kísérleti jellegű projektünk keretében ezt is megteheti.

Kísérleti digitális projektünk keretében lehetőséget adunk arra, hogy számítógépe segítségével is megtekinthesse attrakcióinkat úgy, mintha Ön is ott lenne. Nem kell mást tennie, mint megtekintenie az alábbi interaktív animációkat, amelyek egérkurzorral, érintéssel is vezérelhetőek. Most a látványosságok minden részletét megtekintheti, több szempontből (sic!) is.

Az interaktív animációk megtekintéséhez Microsoft Silverlight bővítmény szükséges, amit az alábbi, biztonságos weboldalról tölthet le:
http://www.microsoft.com/getsilverlight/Get-Started/Install/Default.aspx

Az animációt befolyásolhatja is: bármely pontján megállíthatja, az animációra bal egérgombbal kattintva, és azt nyomva tartva az egeret balra-jobbra mozgatva; az egérgörgővel (vagy duplakattintásra) pedig nagyíthat, kicsinyíthet!

A római kori rom körbejárása

A romokat körülvevő terület még a fejlesztés előtti állapotot mutatja.

Az Árpád-kori templom előtt elsétálva

A templom még  2014. koratavaszi, renoválás előtti állapotában látható.

Szoboregyüttes a római kertben

További kör-betekintők

Hamarosan...
Címkék


megosztás

 

ajánló

Mobilalkalmazás

Mobilalkalmazás
Böngéssze honlapunk tartalmát kényelmesen, járja be a sétautat digitálisan mobileszközökre fejlesztett alkalmazásunk segítségével!

QR-kód és NFC

QR-kód és NFC
A sétaút minden egyes állomása egyedi QR-kóddal és NFC-chippel lett ellátva, amelyet mobiltelefonja vagy táblagépe segítségével olvashat le, részletes információkhoz jutva ezáltal.

Tárlatvezetés érintésre

Tárlatvezetés érintésre
Érintőképernyőre optimalizált tárlatvezetéssel csábítjuk a tömegeket nem kedvelőket.

Virtuális kör-betekintő

Járja körbe a Sétaút látványosságait a számítógépe előtt ülve! Kísérleti jellegű projektünk keretében ezt is megteheti.

FEDEZZE FEL EGREGYET ÖNÁLLÓAN, VAGY VEZETETT TÚRA SORÁN, AUDIOGUIDE-DAL

ISMERJE MEG TÖRTÉNELMÜNKET, KÓSTOLJA MEG BORAINKAT, ÉTKEINKET


tovább

A ma sétaútján

Tegyen sétát Egregy múltjában - a ma eszközeivel!

A sétaút minden egyes állomása egyedi QR-kóddal lett ellátva, amelyet mobiltelefonja vagy táblagépe segítségével olvashat le, így jutva részletes információkhoz az adott attrakcióval kapcsolatban.

Az NFC, azaz a 'Near Field Communication' nevű technológia is napjaink részévé válik, így lehetősége van arra is, hogy okostelefonjával, illetve táblagépével NFC-n keresztül olvassa be az egyes látnivalók linkjeit.

Természetesen a ma sétaútja sem maradhat applikáció nélkül. Töltse le a Google Play Áruházból vagy az Apple Store-ból mobilkijelzőre és táblaPC-re optimalizált alkalmazásunkat, amely segíti a tájékozódásban a borút bármely pontján!

Végül, de nem utolsó sorban hadd említsük meg a Hévíz Évezredei kiállításunk érintőképernyőkre optimalizált változatát, mellyel a Kiállítótérben találkozhat. A kiállítás rövid összefoglalója mellett interaktív játékokkal is kedveskedünk. 

Hírlevél


Legyen mindig naprakész programjainkkal és az időjárással kapcsolatban, hogy tudja, mikor és miért érdemes hozzánk ellátogatnia! Iratkozzon fel hírlevelünkre:


Elfogadom az adatvédelmi irányelveket!

KAPCSOLAT


Gróf I. Festetics György Művelődési Központ

 Nyitvatartás:

Hétfő - szombat: 090:00 - 16:00

Elérhetőségek

8380 Hévíz, Zrínyi u. 130

Tel.: 06-83/ 341 - 545

Tel.: 06-30/ 225-6940

E-mail: program kukac hevizgaleria pont hu

Vendégeink