MobilalkalmazásMobilalkalmazásBöngéssze honlapunk tartalmát kényelmesen, járja be a sétautat digitálisan mobileszközökre fejlesztett alkalmazásunk segítségével!

Mobilapplikáció okostelefonra és táblaPC-re

A kor követelményeinek megfelelve dedikált mobilalkalmazáson keresztül is szeretnénk bemutatni tematikus sétautunkat az érdeklődőknek. Az alkalmazáson keresztül ugyanazon tartalmakat tekintheti meg, mint számítógépe, laptopja előtt ülve, csak a mobileszközök képernyőjére és érintésre optimalizált változatban. Amennyiben az Ön eszközére telepítve van a Korok & Borok applikáció, úgy a sétaút mentén elhelyezett QR-kódok is az alkalmazáson belül jelenítik meg a kívánt tartalmakat.

Az alkalmazás egyetlen alapkövetelménye az Android operációs rendszer 4.0-ás, vagy az iOS-rendszer 8.0-ás változatának megléte a mobileszközön.

 

Az applikáció letölthető a Google Play Áruházból:

   Korok & Borok Android app :: 1.2.3-as verzió :: frissítve: 2015. augusztus 31.

vagy az Apple App Store-ból az iTunes-on keresztül:

   Korok & Borok iOS app :: 1.2.3-as verzió :: frissítve: 2015. augusztus 31.

 

Amennyiben a Google Play Áruház inkompatibilitási hiba okán nem engedi telepíteni az Ön eszközére az alkalmazást, úgy lehetőséget biztosítunk annak direkt módon való letöltésére az alábbi linkről:

   Korok & Borok Android app :: 1.2.3-as verzió :: APK formátum :: 4,56MB

Képernyőképek az alkalmazásból

 

 

 

 
Címkék


megosztás

 

ajánló

Mobilalkalmazás

Mobilalkalmazás
Böngéssze honlapunk tartalmát kényelmesen, járja be a sétautat digitálisan mobileszközökre fejlesztett alkalmazásunk segítségével!

QR-kód és NFC

QR-kód és NFC
A sétaút minden egyes állomása egyedi QR-kóddal és NFC-chippel lett ellátva, amelyet mobiltelefonja vagy táblagépe segítségével olvashat le, részletes információkhoz jutva ezáltal.

Virtuális kör-betekintő

Járja körbe a Sétaút látványosságait a számítógépe előtt ülve! Kísérleti jellegű projektünk keretében ezt is megteheti.

Tárlatvezetés érintésre

Tárlatvezetés érintésre
Érintőképernyőre optimalizált tárlatvezetéssel csábítjuk a tömegeket nem kedvelőket.

FEDEZZE FEL EGREGYET ÖNÁLLÓAN, VAGY VEZETETT TÚRA SORÁN, AUDIOGUIDE-DAL

ISMERJE MEG TÖRTÉNELMÜNKET, KÓSTOLJA MEG BORAINKAT, ÉTKEINKET


tovább

A ma sétaútján

Tegyen sétát Egregy múltjában - a ma eszközeivel!

A sétaút minden egyes állomása egyedi QR-kóddal lett ellátva, amelyet mobiltelefonja vagy táblagépe segítségével olvashat le, így jutva részletes információkhoz az adott attrakcióval kapcsolatban.

Az NFC, azaz a 'Near Field Communication' nevű technológia is napjaink részévé válik, így lehetősége van arra is, hogy okostelefonjával, illetve táblagépével NFC-n keresztül olvassa be az egyes látnivalók linkjeit.

Természetesen a ma sétaútja sem maradhat applikáció nélkül. Töltse le a Google Play Áruházból vagy az Apple Store-ból mobilkijelzőre és táblaPC-re optimalizált alkalmazásunkat, amely segíti a tájékozódásban a borút bármely pontján!

Végül, de nem utolsó sorban hadd említsük meg a Hévíz Évezredei kiállításunk érintőképernyőkre optimalizált változatát, mellyel a Kiállítótérben találkozhat. A kiállítás rövid összefoglalója mellett interaktív játékokkal is kedveskedünk. 

Hírlevél


Legyen mindig naprakész programjainkkal és az időjárással kapcsolatban, hogy tudja, mikor és miért érdemes hozzánk ellátogatnia! Iratkozzon fel hírlevelünkre:


Elfogadom az adatvédelmi irányelveket!

KAPCSOLAT


Gróf I. Festetics György Művelődési Központ

 Nyitvatartás:

Hétfő - szombat: 090:00 - 16:00

Elérhetőségek

8380 Hévíz, Zrínyi u. 130

Tel.: 06-83/ 341 - 545

Tel.: 06-30/ 225-6940

E-mail: program kukac hevizgaleria pont hu

Vendégeink