QR-kód és NFCQR-kód és NFCA sétaút minden egyes állomása egyedi QR-kóddal és NFC-chippel lett ellátva, amelyet mobiltelefonja vagy táblagépe segítségével olvashat le, részletes információkhoz jutva ezáltal.

Sétaút a mobilon, táblaPC-n

Tematikus sétautunkat úgy alakítottuk ki, hogy a technikai szerelmeseinek is kedvezzünk, továbbá praktikussá tegyük az egyes attrakciókról, látnivalókról való informálódást. Ugyanis a sétaút minden egyes állomását, attrakcióját egyedi QR-kóddal és NFC-chippel láttuk el, amelyeket mobiltelefonja vagy táblaPC-ja segítségével további, részletesebb információkat kaphat róluk. Ezen linkeket el is mentheti a készülékein, így a jövőben már nem kell leolvasnia újra a kódokat; valamint bármikor megtekintheti a kódok által elérhető linkek tartalmát függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

A technológiáról címszavakban

QR-kódok

A QR-kód egy kétdimenziós vonalkód. Rendkívül népszerű Japánban, ahol számos plakáton, hirdetésen szerepel és a legtöbb mobiltelefon is képes értelmezni. Jó tulajdonsága, hogy bármilyen irányból készülhet róla fénykép vagy szkennelt kép, nem kell törődni a kód helyes tájolásával. A QR-kódok magas hibatűrő képessége miatt lehetőség van a kód esztétikai célú módosítására is.
/Forrás: Wikipédia/

Technikai partnerünk az SQRCODE

NFC-chip

Rövid hatótávú kommunikációs szabványgyűjtemény okostelefonok és hasonló (általában mobil) eszközök között, egymáshoz érintéssel vagy egymáshoz nagyon közel helyezéssel (maximum pár centiméter) létrejövő rádiós kommunikációra. Az NFC kétirányú kommunikációt tesz lehetővé a végpontok között. Az NFC-t gyakran használják olyan szolgáltatásokban, alkalmazásokban ahol személyes adatokat, fotókat egyéb fájlokat lehet cserélni más felhasználókkal.
/Forrás: Wikipédia/
 

» LETÖLTÉSEK / QR-kód beolvasó applikációk
 

QR-kódok a sétaúton

:: QR-kód az egregyi pincesor kapujában

:: QR-kód a római katona sírjánál

:: QR-kód az egyes sétaút stációk lugasainál
Címkék


megosztás

 

ajánló

QR-kód és NFC

QR-kód és NFC
A sétaút minden egyes állomása egyedi QR-kóddal és NFC-chippel lett ellátva, amelyet mobiltelefonja vagy táblagépe segítségével olvashat le, részletes információkhoz jutva ezáltal.

Tárlatvezetés érintésre

Tárlatvezetés érintésre
Érintőképernyőre optimalizált tárlatvezetéssel csábítjuk a tömegeket nem kedvelőket.

Virtuális kör-betekintő

Járja körbe a Sétaút látványosságait a számítógépe előtt ülve! Kísérleti jellegű projektünk keretében ezt is megteheti.

Mobilalkalmazás

Mobilalkalmazás
Böngéssze honlapunk tartalmát kényelmesen, járja be a sétautat digitálisan mobileszközökre fejlesztett alkalmazásunk segítségével!

FEDEZZE FEL EGREGYET ÖNÁLLÓAN, VAGY VEZETETT TÚRA SORÁN, AUDIOGUIDE-DAL

ISMERJE MEG TÖRTÉNELMÜNKET, KÓSTOLJA MEG BORAINKAT, ÉTKEINKET


tovább

A ma sétaútján

Tegyen sétát Egregy múltjában - a ma eszközeivel!

A sétaút minden egyes állomása egyedi QR-kóddal lett ellátva, amelyet mobiltelefonja vagy táblagépe segítségével olvashat le, így jutva részletes információkhoz az adott attrakcióval kapcsolatban.

Az NFC, azaz a 'Near Field Communication' nevű technológia is napjaink részévé válik, így lehetősége van arra is, hogy okostelefonjával, illetve táblagépével NFC-n keresztül olvassa be az egyes látnivalók linkjeit.

Természetesen a ma sétaútja sem maradhat applikáció nélkül. Töltse le a Google Play Áruházból vagy az Apple Store-ból mobilkijelzőre és táblaPC-re optimalizált alkalmazásunkat, amely segíti a tájékozódásban a borút bármely pontján!

Végül, de nem utolsó sorban hadd említsük meg a Hévíz Évezredei kiállításunk érintőképernyőkre optimalizált változatát, mellyel a Kiállítótérben találkozhat. A kiállítás rövid összefoglalója mellett interaktív játékokkal is kedveskedünk. 

Hírlevél


Legyen mindig naprakész programjainkkal és az időjárással kapcsolatban, hogy tudja, mikor és miért érdemes hozzánk ellátogatnia! Iratkozzon fel hírlevelünkre:


Elfogadom az adatvédelmi irányelveket!

KAPCSOLAT


Gróf I. Festetics György Művelődési Központ

 Nyitvatartás:

Hétfő - szombat: 090:00 - 16:00

Elérhetőségek

8380 Hévíz, Zrínyi u. 130

Tel.: 06-83/ 341 - 545

Tel.: 06-30/ 225-6940

E-mail: program kukac hevizgaleria pont hu

Vendégeink