Gasztronómia



GasztronómiaVacsorázhat csárdában, kicsi vagy nagy étteremben, részese lehet malacsütésnek, majd meg is kóstolhatja azt.

Kulináris élvezetek Egregyen

Az egregyi szőlőhegy szépsége, a borozósor vendégbarát pincéi és a bor éppolyan fontos eleme Hévíz kínálatának, mint a Tófürdő. De éppoly fontos az is, hogy a fürdőzés után betérjen egy kellemes hangulatú étterembe és megkóstolja a helyi tájjellegű ízeket.

A helyi éttermek magas száma és változatos kínálata a városba érkezők minden igényét ki tudja szolgálni. Vacsorázhat csárdában, kicsi vagy nagy étteremben, részese lehet malacsütésnek, majd meg is kóstolhatja azt. A finom zalai ízeket cigányzene vagy tánczene mellett is elköltheti.

A finom vacsora után pedig mi más is lehetne a program, mint egy kis borozgatás kellemes társaságban. Ne felejtsen majd el egy pohárka bort kérni vendéglátójától a 2015-ös év Hévíz Város borából és írja meg nekünk értékelését.

Jó étvágyat kívánunk és jó borozgatást!

» BOROK / Hévíz Város Bora
» BOROK / Borkóstoló helyek
» HÉVÍZ.HU / Kóstolja meg! / Éttermek
» HÉVÍZ.HU / Webshop / Borok

Zalai hagyományos gasztronómia

A Zala megyei specialitások nagy múltra tekintenek vissza. Aki zamatos ételeinket és híres borainkat megkóstolja, maradandó gasztronómiai élménnyel gazdagodik. Vendéglátóink bőséggel kínálják itt különleges zalai ételeinket és nagyszerű borainkat.

Térjen be éttermeink bármelyikébe, hiszen a nemzetközi ételek melletttájjellegű ételkínálattal is várják!

Ha kíváncsi néhány, kimondottan zalai étel receptjére, kattintson ide:

» HÉVÍZ.HU / Kóstolja meg! / Bor és gasztronómia / Zalai ízek
 




Címkék


megosztás

 

ajánló

Borkóstoló helyek Hévízen

Borkóstoló helyek Hévízen
Régi magyar szokás, hogy a borosgazdák pincéikbe hívják az út vándorait egy pohár borra.

Szőlőkultúra Egregyen

Szőlőkultúra Egregyen
Egregyen a szőlészet a rómaiak szaktudása és a kedvező természeti adottságok miatt válhatott sikeressé.

A hévízi borvidék borai

A hévízi borvidék borai
Ismerje meg a legnépszerűbb Hévíz környéki szőlőfajtákat és borokat.

Gasztronómia

Gasztronómia
Vacsorázhat csárdában, kicsi vagy nagy étteremben, részese lehet malacsütésnek, majd meg is kóstolhatja azt.

FEDEZZE FEL EGREGYET ÖNÁLLÓAN, VAGY VEZETETT TÚRA SORÁN, AUDIOGUIDE-DAL

ISMERJE MEG TÖRTÉNELMÜNKET, KÓSTOLJA MEG BORAINKAT, ÉTKEINKET